fbpx
Review Youth Skin Care

Review Youth Skin Care

http://www.nauraspa.com/wp-content/uploads/2019/02/47945559_552686031825101_140547676570648576_n.mp4 ========================= LAGI BERAPA BULAN JE NAK RAYA? JOM, YOUTH SKIN CARE BANTU KORANG UTK NAMPAK AWET MUDA.. ALIA DAH TRY.. MMG OHSEM.. =========================...
Penjagaan harian ( Herbal Blend )

Penjagaan harian ( Herbal Blend )

Herbal Blend Multi – Purpose Cream Ialah satu cream serbaguna yang sangat best dan boleh diguna pakai untuk pelbagai jenis bentuk ketidak selesaan kulit. Kapasiti satu cream ni 113mg. Cream ini juga dapat digunakan dalam jangka masa yang panjang dan bergantung...
Youth Skin Care Cantik Semulajadi

Youth Skin Care Cantik Semulajadi

YOUTH SKINCARE PRODUCT – LOOK YOUNGER LONGER☺️🤗😍 ========================= . Keistimewaan YOUTH SKINCARE 💮 . 🌸1. 100% Vegan product 🌸2. Tiada ujian ke atas haiwan (Cruelty Free) 🌸3. Bebas daripada pelbagai bahan kimia dan bahan penjagaan kulit yang berbahaya 🌸4....
Kekal Muda bersama Youth

Kekal Muda bersama Youth

Apa itu Youth? Baguskah product tu? jom kita rungkaikan. Youth adalah produk skincare untuk kegunaan di wajah. Produk penjagaan kulit yang direka untuk memastikan dunia memandang anda semuda anda melihat diri anda. 2/3 daripada wanita telah mengubah usia kulit mereka...
Tips memilih hijab / tudung mengikut tona kulit.

Tips memilih hijab / tudung mengikut tona kulit.

Hijab / tudung adalah salah satu tuntutan yang wajib bagi setiap wanita muslim. Di era ini pelbagai fashion hijab / tudung dapat digayakan. Hanya sesuai atau pun tidak sahaja pada seseorang apabila digayakan. Adakalanya kita terpengaruh dengan seseorang atau kita...
Tahukah anda kekerapan membasuh muka setiap hari.

Tahukah anda kekerapan membasuh muka setiap hari.

Muka atau wajah adalah anggota yang amat penting bagi setiap orang… tetapi berkaitan dengan muka ni lebih cenderung kepada kaum wanita… wanita kebanyakkannya menginginkan wajah yang cantik,bersih dan menawan. Antara perkara wajib yang perlu dilakukan...