fbpx
Menjadi suri rumah juga tidak menghalang untuk mempunyai business dan income tetap. Saya faham sebagai seorang isteri x nak menjadi beban pada suami. Maksudnya apabila kita nk membeli dgn duit sendiri. Bagi saya sendiri, membeli dgn hasil usaha sendiri tu lagi puas. Puas sebab hasil usaha kita sendiri.

Apabila menjadi seorang suri rumah ni perlu juga memikirkan jika sesuatu terjadi. Saya faham sememangnye kita akan doa yg baik – baik. Tetapi ujian untuk diri kita pada akan datng kita tidak tahu lagi. Samaada suami akan pergi dulu dari kita atau sakit ke? Kita tetap perlu meneruskan kehidupan, mencari rezki untuk diri dan anak – anak. Sekurang – kurangnya tidak lah membebankan diri dan anak – anak.

Di sini saya mencadangkan mobile spa, untuk Suri Rumah yang ingin berjaya dan dapat proven result, Kenapa mobile spa? Mesti semua nk tahukn? ini antara faktor –¬† faktor seperti dibawah:

 

Training

Bermula dari training dah mudah. Kenapa saya bg tau ianya mudah sbb hanya 1 hari dah faham dan jelas. Bestnye training ni sesiapa yg mempunyai anak boleh bawa sekali. Jadi x pening2 untuk letak anak dimane ketika training. Tenaga pengajar yg sangat baik dan apabila diajar senang untuk kita faham.

 

Tools Spa

Ni satu lagi biase kite akan terpikir – pikir. Nak cari alat spa kat mane? lepas training siap bg tools untuk berspa lagi. Jika ada nak tambah tools sendiri boleh tiada masalah kerana trainer akan share untuk beli tools dimane dan beli dgn harga berpatutan yg penting kualiti terbaik.

 

Produk

Produk juga tak perlu fikir2 lagi nak cari yang mane, berkualiti ke? sesuai ke dgn customer? yg ni semua x perlu fikir sbb bile joint tarining spa di bawah TWB secara automatik dah dapat dgn produk lagi… Produk bukan cikai2 ye. 100% organik dan yg paling penting halal…. seronokkan…. training datang sekali je tapi dapat semua… ilmu, tools spa dan produk. Kire habis je training esok dah boler ber business.

 

Harga Services & Modul

Nanti mesti terfikir berapa nak cas untuk satu – satu services… ni pun x yah pikir kite akan bagi kitab harga dgn modul sekali kot2 nk refresh ke?

 

Marketing

Jointje TWB ni kite akan diajar cara utk marketing x payah susah2 nk fikir ayat, gambar¬† nk buat iklan…dan lame2 kite akan pandai sendiri. Kita juga ade group whatsapp disini kita akan share fedback, kongsi pengalaman dan boleh tolong – menolong sesame sendiri. Dengan erti kata lain kita tidak akan dibiarkan keseorangan apabila joint TWB. Seronokkan..

Jom Sertai Team Twb, Bagaimana boleh hubungi saya.

Noralia Salleh

Pemilik Naura Spa / mobile & Home Spa

Alamat: No.11 Jalan Ramal 1/1, taman Ramal Indah, 43000 Kajang, Selangor.

No.Hp: 012 5022099