fbpx

Betul Tanpa perlu disangkal lagi

Bayaran Kursus Lengkap - ALL in One

Pembayaran kursus sekali dgn produk, lepastu untung berkali2 korang rase mcm mane best kn? ialah sorang cust kalo ambil pakej RM100 sehari x 30 org sebulan. tu citer die baru sorang kalo 2 ke 3 org seari dah berape, tu yg saya katakn tadi untung die berkali2…. yg pasti cust suke, ceria je kehidupan bile ber spa dgn kite…. cari lah team2 TWB… insyallah akn terubat kerinduan utk ke spa…

Tidak terikat

Mobile spa juga sangat menguntungkan, tidak perlu bekerja lapan jam sehari pun dah boleh dapat income. Yg penting rajin.

Suatu Kepuasan

Mobile spa ni juga satu kegembiraan bagi saya. Ini adalah kerana kita secara automatik akan suke cantik.. Sape yg ade hubby tu mesti hubby lagi syg sebab semakin ari semakin cantik… hehe mcm tajuk lagu pulak… kirenye kite ade ilmu utk cantik. x rugikan?

Mudah dipelajari

Mobile spa ni juge dilatih oleh trainer yg  berpengalaman dan mudah difahami.

Biz yang kita sendiri tentukan hala tuju

Boleh ade business sendiri tanpa berkongsi atau terikat dgn sape2. Syok kan?

Sedara Mara akan jadi pelanggan

Boleh buat duit di mane2 sahaja. Contoh: Hari raya balik kampung boleh spa sedara mara, syok x? Org lain balik kampung keluar duit, kite duit masuk… ialah time nak raye mesti org nak facial, body scrub x pun massage. Belum lagi yg nk henna bagai… Nampak tak kemeriahan mobile spa?

Contoh kemeriahan mobile spa.

Disini saya nk bg tau sgt lah x rugi malah untung lagi joint mobile spa ni. Lagi sekali saya nak ulang boleh buat dimane2 sahaja… syoknyeee… sesiapa yang berminat boleh joint preview Khamis ni 21.03.2019.

Boleh hubungi saya Alia. Panggil Saja saya Al.

Saya akhiri dgn serangkap pantun.

Pergi market mencari ikan kaloi, Pergi juga mencari si lala

Part time ape yg berbaloi – baloi,Dah tentu dan pasti mobile Spa la.

Anda ingin ber mobile spa bersama – sama TWB?

Al Alia 
Pengusaha & Pemilik Naura Spa
Home Spa & Mobile Spa
+6012-502 2099