fbpx

Mobile spa adalah para terapis membuat servis spa datang ke rumah anda. Kebanyakkan para terapis telah menghadiri kursus dan terlatih. Di zaman canggih ini memang ramai yang memilih untuk bekerja part time atau sepenuh masa.

Mobile Spa Adalah salah satu pilihan dan paling ramai permintaan.

Saya sangat setuju bahawa mobile spa dapat bantu wanita jana pendapat ini kerana saya berpengalaman satu haritu dlm beberapa jam je dah dapat RM100. Itu baru dikira sehari jika sebulan dan seminggu haaa menarik bukan.Jadi x salah saya memilih mobile spa sebagai part time dan dah bertukar menjadi full time. Yg paling bestnye fleksibel boleh dilakukan pada bile2 mase.

Kerjasama yg diberikan dari team TWB sangat2 berguna dan bagus kerana kami selalu share fedback cust. Alhamdulillah rata – rata cust seronok dan berpuashati. Ini kerana produk yg digunakan bukan produk biase2. High kualiti dan tiada risiko.

Lepas Training TWB anda akan dapat produk dan tools sekali. Lepastu dah boleh start ber spa… Bestkan x perlu fikir nak pakai produk ape? Sesuai ke dgn kulit cust? Cust suke ke services kite? Kepada sesiapa yg berminat untuk menambah pendapatan saya cadangkan pilihlah mobile spa.

Anda ingin berjaya bersama-sama degan TWB??

Alia
Pengusaha & Pemilik Naura Spa
Home Spa & Mobile Spa
+6012-502 2099