fbpx

Part Time

Mobile Spa

Assalamulaikum… Hai semua

Alia nak kongsi sedikit pengalaman best sehingga kini menjadi inspirasi bg Alia. Alia memilih untuk bermula dengan buat part time mobile spa, supaya Alia dapat beri perhatian pada anak dan family. Bila nak bercuti tak perlu pening – pening untuk apply cuti dan lepastu tunggu approval dari bos. Alia boleh set kan sendiri masa kita.

Suri Rumah

Alia seorang suri rumah sepanjang masa. Tapi dalam masa yang sama mempunyai impian seperti wanita-wanita di luar sana yang mempunyai cita-cita.

Sepasang Anak

Alhamdulillah Alia dikurniakan sepasang anak si Abang, Iezz, 5 tahun & adiknya, Inara, 9 bulan.

Suami

Suami Alia adalah antara supporter untuk saya mencapai impian.

Permintaan yang tinggi

Ramai wanita di luar sana yang kekurangan masa.

Permintaan untuk Home atau Mobile Spa sangat tinggi kerana kebanyakkan wanita-wanita yang bekerjaya mempunyai kekangan masa. Saya faham, kadang-kadang kita perlukan ruang & masa untuk memanjakan diri di spa untuk releasekan segala tekanan di tempat kerja atau di rumah. Tapi kadang-kadang tu balik pejabat dah kene ambil anak dari rumah pengasuh atau sekolah, masak, kemas rumah dengan iron baju lagi dan macam-macam lagi. Kalau waktu cuti pula kene fikir sape yang nak tengok- tengokkan anak pula. Risau itu dan ini. Memang tak cukup masa untuk ke spa sebenarnya.

Jadi dari keluhan wanita-wanita ini, kerjaya sebagai part time mobile spa ni dapat menyelesaikan semua hajat mereka ke spa.

Debaran Bekerja Sendiri

Tipu lah jika saya tak pernah terpikir:

Rugi tak kalau kerja part time mobile spa ni?

Kalau business ni tak menjadi macam mane?

Tapi saya tetap tekad untuk bekerje sendiri dan bebas begerak ke mana sahaja. Saya yakin dan percaya rezeki tu ada! Yang penting kita kene berusaha.

Selepas dari kursus mobile spa bersama The Walking Beauty (TWB), saya tidak membuang masa. Saya terus kenalkan servis mobile spa ni kepada kenalan, kawan-kawan, adik-beradik dan saudara mara. Tak sangka rupanya, dari orang-orang yang terdekat dengan kita ni servis mobile spa Alia terus berkembang dan dikenali sikit demi sedikit. Income, Alhamdulillah meningkat dari sehari ke sehari.

Alia bagi contoh:

1 customer, RM100
30 hari x RM100 : RM3000.00

Lebih bertuah lagi hanya beberapa jam sahaja dah dapat RM100. Jika sehari lebih dari seorang customer lagi bertambah-tambah pendapatan.

WE HUU… 🙂

Hasil dari part time

Hasil dari part time saya juga dapat membuka sebuah spa hasil ilmu dari mentor dan team TWB. My hubby juga amat-amat penting dalam pembinaan spa ni kerana banyak membantu dari sokongan dan tenaga.

Repeat Customer

Alhamdulillah sekarang saya dah ada sebuah spa iaitu Naura Spa. Satu-satunya spa di Sg Ramal, Kajang.
Rata-rata customer saya sangat berpuas hati dengan PRODUK dan services Naura Spa & sudah pastinya sudah menjadi customer tetap kami 🙂

Apa Kate Peserta Kursus Mobile Spa

Best kan dapat joint TWB.

Dengan joint TWB boleh terus buat duit. Sebab siapa-siapa joint TWB  bukan sahaja dapat training siap sekali dengan produk dan tools spa. Amacam best kan? Kiranya lepas training dah boleh ber Spa… Seronok dapat cantik-cantik kan customer dengan services yang tip top & yang penting Produknya pun berkualiti & Organik lagi.

Sekarang siapa-siapa nak joint pun boleh tiada halangan. Ramai yang berpuashati dan seronok joint TWB.

Orang Wanita yang sudah menjana pendapatan bersama TWB

Pakej berbaloi dan superb mobile Spa

Anda ingin berjaya bersama-sama dengan kami??

Alia
– Pengusaha & Pemilik
Naura Spa
– Home Spa & Mobile Spa
+6012-502 2099